© Yankı Haber 2020

Büyükşehir'in dalgıçları Sarp'ı arıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dalgıçları, denizde kaybolan 8 yaşındaki Sarp Göksoy’u Foça Belediyesi’nin itfaiye ekipleriyle birlikte arıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Varlıorpak, “Ekiplerimiz durup dinlenmeden yavrumuzu bulmaya çalışıyor” dedi. Foça’da 2 Ağustos'ta denize açıldıktan sonra alabora olan teknede aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirmişti.

Bayram tatilini geçirmek için ailesiyle Karşıyaka'dan Foça'ya giden Göksoy'un, Hayırsız Ada açıklarında kaybolmasının ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dalgıçları Foça Belediyesi’nin itfaiye ekipleriyle Sarp’ı aramaya devam ediyor.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Arama Kurtarma ve Afet İşleri Şube Müdürlüğü su altı ve su üstü arama kurtarma ekibi, aramalarını Orak Adası civarında sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin ekibindeki dalgıçların yanı sıra ekip, arama çalışmalarında su altı görüntüleme robotunu da kullanıyor.

İzmir’in Foça ilçesinde “Egem” adlı tekne Kumburnu mevkiinden 2 Ağustos'ta denize açıldıktan sonra Hayırsız Adası yakınlarında alabora olmuş, aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER