© Yankı Haber 2020

Model Fabrika’da ilk sertifika heyecanı

İZTO ve EBSO ortak girişimiyle kurulan İzmir Uygulamalı Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi'nin ilk sertifika töreni gerçekleştirildi.

Yalın üretim alanında ilk eğitimlerini tamamlayan firma çalışanları sertifikalarını İZTO Başkanı Mahmut Özgener ve EBSO Başkanı Ender Yorgancılar’ın elinden aldı. Model Fabrika’nın Gaziemir’deki merkezinde gerçekleştirilen sertifika törenine İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Model Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı ve EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.İbrahim Gökçüoğlu, Model Fabrika Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu ile Çimen Atalay katıldı.

“Kurumlar arası işbirliğinin çok güzel bir örneği”

Törende konuşan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener Model Fabrika’nın İzmir’de kurumlar arasında var olan işbirliği ve sinerjinin çok güzel bir örneği olduğunu söyledi. Özgener, “Model Fabrika ile İzmir ekonomisi ve sanayisine önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz. Günümüz rekabet koşulları içerisinde, belirli birkaç tip ürün ile pazardaki farklı ihtiyaçların karşılanabilmesi artık mümkün değil. Bu nedenle, işletmelerin müşteri portföylerinin genişletilmesi adına giderek kişiye özel ürünler tasarlaması, bunu da hızla ve düşük maliyetle yapılabilmesi büyük önem taşıyor. Başta Model Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı H. İbrahim Gökçüoğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Cemal Elmasoğlu, Direktörümüz Osman Arslan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. “Öğren-Dönüş Programı”na katılarak başarılı olan ve sertifika almaya hak kazanan firmamızın çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER